Gå direkt till innehållet

Så tycker våra medarbetare

Våra medarbetares trivsel, anställningstrygghet och arbetsmiljö är oerhört viktigt för oss. 

Tillsammans ska vi nå målet att skapa en trygg och stimulerande vardag för våra kunder. Här nedan kan du läsa lite om vad några av våra medarbetare tycker.

Ceerés

Jag stormtrivs på DVT. Min chef är alltid nåbar och väldigt lyhörd för gruppens behov. Jag har fantastiska arbetskamrater och allt fungerar mycket bra med arbetsledaren. Det finns alltid lösningar på alla problem.

Jag är så glad att DVT ordnar aktiviteter för kunderna. Jag blir alldeles rörd när jag tänker på den glädje min kund känner inför dessa aktiviteter. Hon ser framemot det och lever på det länge. Det betyder mycket att en arbetsgivare engagerar sig så.

Jag trivs jättebra helt enkelt!

Ceerés
Assistent, DVT

Lena

Det är så skönt att jobba på DVT, man känner sig delaktig i assistansen och alla har ett gemensamt fokus vilket är vår kund Anna. Daphne som är min närmsta chef finns det bara positivt att säga om. Hon har alltid svar, finns alltid till hands och är kunnig och varm som person. Ibland brukar jag fråga mig om det verkligen är ett jobb. Det är så himla roligt att gå till jobbet. Det känns som en ynnest att få ha så skoj på jobbet.

Jag stormtrivs på DVT Assistans!

Lena
Arbetsledare, DVT

Lediga tjänster

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker alltid efter bra medarbetare!