Gå direkt till innehållet

Aktiviteter

En av de bästa stunderna är när vi får träffa och umgås med våra kunder och personal. Därför ordnar vi en rad aktiviteter där vi bara umgås och har trevligt.

Vi träffas tillsammans med kunder, medarbetare och anhöriga och delar glädje med varandra! Ju fler vi är tillsammans desto roligare får vi!

Fettisdagen

Fettisdagen firar vi varje år genom att träffa kunder, anhöriga och personal för en enkel men trevlig fika där vi bjuder på färska semlor och dryck! 

Påskpyssel

Inför påsk träffas vi för att umgås och njuta av en trevlig påskfika med tillhörande påskpyssel! Då skapas det massa fina kreationer som man kan använda och pynta hemmet med vid påsk!

Sommarfest

På försommaren har vi alltid sommarfest! Då passar vi på att njuta av hamburgare med goda tillbehör. Det är alltid trevligt att äta nygrillat tillsammans med vänner. Patrik brukar rycka in som grillmästare!

Kräftskiva

I slutet av augusti varje år passar vi på att tillsammans med kunder, personal och anhöriga smaska i oss mängder med kräftor och allehanda tillbehör.

Kanelbullefika

På hösten träffas vi alltid för att fira Kanelbullens dag! Då bjuder vi på massa goda nygräddade kanelbullar med dryck. Alla är välkomna till kontoret, vem orkar äta flest kanelbullar?!

Julbord

I december är det dags för årets julbord! Det är alltid kul att träffas för att njuta av lite julmys tillsammans. Vi njuter av läckerheter som hör julen till, allt från sillar och kallskuret till varma rätter såsom Janson, köttbullar, prinskorv och revbensspjäll! Mums!

Låt oss hjälpa dig också!

Vi ger oss inte innan vi har
en bra lösning för dig.