fbpx

Aktiviteter

Här kan du läsa mer om våra olika aktiviteter som vi har varje år hos oss! Vi träffas tillsammans med kunder, medarbetare och anhöriga och delar glädje med varandra! Desto fler vi är ju roligare får vi!

Fettisdagen

Fettisdagen firar vi varje år genom att bjuda in till fika med semlor! Vi träffar kunder, anhöriga och personal för en enkel men trevlig fikastund där vi bjuder på färska semlor med dryck.

Påskpyssel

Vid påsk träffas vi alltid för att umgås och njuta av en trevlig påskfika med tillhörande påskpyssel för de som vill! Då skapas det massa fina kreationer som man kan använda och pynta hemmet med vid påsk! Vi brukar passa på och bjuda på hemmagjort fikabröd som passar påsken till.

Korvgrillning

På försommaren har vi alltid korvgrillning! Då passar vi på att njuta av olika typer av korvar med goda tillbehör. Det är alltid trevligt att äta nygrillat tillsammans med vänner. Anders brukar rycka in som grillmästare!

Kräftskiva

I slutet av augusti varje år passar vi på att tillsammans med kunder, personal och anhöriga smaska i oss mängder med kräftor och allehanda tillbehör. Aktiviteten är mycket populär vilket gör att vi brukar fylla upp hela kontorets golvyta med bord och stolar! Det blir lite trångt men det är mysigt.

Kanelbullefika

På hösten träffas vi alltid för att fira Kanelbullens dag! Då bjuder vi på massa goda nygräddade kanelbullar med dryck. Alla är välkomna till kontoret, vem orkar äta flest kanelbullar?!

Julbord

I december är det dags för årets julbord! Det är alltid så fantastiskt att träffa alla och kunna få njuta av lite julmys tillsammans. Vi frossar i alla läckerheter som hör julen till, allt från sillar och kallskuret till varma rätter såsom janson, köttbullar, prinskorv och revbensspjäll! Mums! I samband med detta passar vi på och dela ut julklappar till alla!

Låt oss hjälpa dig också!

Vi ger oss inte innan vi har en bra lösning för dig.