Jobba hos oss

Att bli en personlig assistent hos oss innebär att man blivit utvald till en nyckelposition inom företaget.

Våra medarbetares trivsel, anställningstrygghet och arbetsmiljö är oerhört viktigt för oss. Tillsammans ska vi nå målet att skapa en trygg och stimulerande vardag för våra kunder. Assistenten får inledningsvis en introduktion på arbetsplatsen där behovet styr omfattningen. Det är viktigt att assistenten är trygg i sin yrkesroll. Introduktionen följs av täta personalmöten samt kontinuerlig handledning.

DVT Assistans är medlem i Vårdföretagarna och följer kollektivavtalet mellan Föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet. Vi ser detta som en självklarhet för att öka tryggheten för våra assistenter. Eftersom vi arbetar efter DVT-modellen har vi en öppen kommunikation som skapar naturliga möjligheter för assistenten att påverka sin situation och göra sin röst hörd.

Att arbeta som personlig assistent kan ibland vara svårt och krävande. Det kan finnas flera olika problematiska aspekter att samtidigt ta hänsyn till. Eftersom det i stor utsträckning är fråga om ensamarbete är det viktigt för oss att det hela tiden finns att någon att prata med och/eller att använda som bollplank.

Så tycker våra medarbetare

Det minsta man kan säga om DVT är att företaget står för sitt namn – Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Dessa ord genomsyra hela verksamheten, du känner av det som kund men även som anställd. Man får aldrig order utan får vara med och påverka. Det finns en genuin omtanke och ett stort engagemang från företagets sida och kontoret är alltid nåbart på ett naturligt sätt.

Daphne som är min chef är den bästa chef jag haft i hela mitt liv. Med handen på hjärtat, byter jag jobb vill jag ha med Daphne som chef, så speciell är hon. Det märks på henne att det hon gör brinner hon för och hon bryr sig om människorna hon har omkring sig.

Kontakten med personalen på kontoret är alltid seriös och du känner alltid när du ringer jouren att det finns en engagerad person som är redo att hjälpa dig.

Jag trivs så himla bra på DVT!

Robin

Personlig Assistent, DVT

Jag stormtrivs på DVT. Min chef är alltid nåbar och väldigt lyhörd för gruppens behov. Jag har fantastiska arbetskamrater och allt fungerar mycket bra med arbetsledaren. Det finns alltid lösningar på alla problem.

Jag är så glad att DVT ordnar aktiviteter för kunderna. Jag blir alldeles rörd när jag tänker på den glädje min kund känner inför dessa aktiviteter. Hon ser framemot det och lever på det länge. Det betyder mycket att en arbetsgivare engagerar sig så.

Jag trivs jättebra helt enkelt!

Cerese

Personlig Assistent, DVT

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker alltid efter bra medarbetare!