Gå direkt till innehållet

Jobba hos oss

Att bli en personlig assistent hos oss innebär att man blivit utvald till en nyckelposition inom företaget.

Våra medarbetares trivsel, anställningstrygghet och arbetsmiljö är viktigt för oss. Tillsammans ska vi nå målet att skapa en trygg och stimulerande vardag för våra kunder. Som assistent får du en introduktion på arbetsplatsen, där behovet styr omfattningen. Det är viktigt att du är trygg i sin yrkesroll. Introduktionen följs av täta personalmöten samt kontinuerlig handledning.

DVT Assistans är medlem i Vårdföretagarna och följer kollektivavtalet mellan Föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet. Vi ser detta som en självklarhet för att öka tryggheten för dig som assistent. Vi arbetar efter DVT-modellen (delaktighet, värdighet, tillgänglighet) vilket innebär att vi har en öppen kommunikation, som skapar naturliga möjligheter för dig att påverka din situation och göra din röst hörd.

Att arbeta som personlig assistent är roligt och varierande, men kan samtidigt vara både svårt och krävande. Eftersom det i stor utsträckning är fråga om ensamarbete är det viktigt för oss att du vet att det alltid finns att någon att prata med och att använda som bollplank, oavsett om det är din närmaste uppdragschef eller någon annan på kontoret.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker alltid efter bra medarbetare!