Gå direkt till innehållet

Bli kund

DVT Assistans finns idag på flera olika orter från Uppsala ner till Karlskrona. Nu har vi möjlighet att hjälpa fler i dessa områden!

Det är enkelt att bli kund hos oss på DVT Assistans. Vi hjälper dig att ansöka om assistans eller att byta anordnare. Här nedan följer en enkel förklaring kring hur vi arbetar när vi ska påbörja ett nytt samarbete med en kund.

Möte

Vi börjar med ett förutsättningslöst möte där du får berätta om din situation och dina önskemål. Vi berättar om vår verksamhet och hur vi ser på personlig assistans. Tillsammans tittar vi på hur kan vi skapa en bra vardag för dig i framtiden. Om du har ett beslut om personlig assistans idag, går vi igenom din nuvarande situation och låter dig berätta vad du tycker fungerar och vad du skulle vilja förändra och förbättra. Allt handlar om att hitta ett upplägg som passar dig och dina behov, så att vi på bästa sätt kan leverera den hjälp och assistans du behöver och förtjänar.

Förslag

Utifrån dina önskemål sammanställer vi ett förslag på hur din assistans hos oss skulle kunna se ut. I detta förslag kan du läsa om alla förutsättningar runt vårt, eventuella, kommande samarbete. Har du några som helst funderingar träffas vi igen och går igenom förslaget så att inga oklarheter finns. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och insatt i alla olika delar runt din assistans, och det är också viktigt för oss att vi känner att vi har förutsättningar för att klara av att leverera kvalitativ assistans till dig utifrån våra värderingar.

Beslut

Om vi känner att vi har samma syn och värdering kring hur din assistans ska fungera går vi vidare till nästa steg i vår relation. När du känner att du har fått ett förslag från oss, som du känner dig nöjd och trygg med, träffas vi igen och skriver avtal. Om du önskar, hjälper vi dig att säga upp dina befintliga avtal på bästa sätt. Allt för att det ska vara så enkelt för dig som möjligt.

Ring oss när du vill!

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi ser på personlig assistans, tveka inte att kontakta oss, här nedan finner du Daphne och Patriks mobilnummer.

Ring oss och berätta om din situation så lovar vi dig att vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt. Vill du hellre maila oss kan du antingen använda formuläret längre ner eller maila direkt till oss på daphne@dvtassistans.se eller patrik@dvtassistans.se

Skicka meddelande

Vi svarar så fort vi kan!