fbpx

Så tycker våra medarbetare

Våra medarbetares trivsel, anställningstrygghet och arbetsmiljö är oerhört viktigt för oss. Tillsammans ska vi nå målet att skapa en trygg och stimulerande vardag för våra kunder. Här nedan kan du läsa lite om vad några av våra medarbetare tycker.

Det minsta man kan säga om DVT är att företaget står för sitt namn – Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Dessa ord genomsyra hela verksamheten, du känner av det som kund men även som anställd. Man får aldrig order utan får vara med och påverka. Det finns en genuin omtanke och ett stort engagemang från företagets sida och kontoret är alltid nåbart på ett naturligt sätt.

Daphne som är min chef är den bästa chef jag haft i hela mitt liv. Med handen på hjärtat, byter jag jobb vill jag ha med Daphne som chef, så speciell är hon. Det märks på henne att det hon gör brinner hon för och hon bryr sig om människorna hon har omkring sig.

Kontakten med personalen på kontoret är alltid seriös och du känner alltid när du ringer jouren att det finns en engagerad person som är redo att hjälpa dig.

Jag trivs så himla bra på DVT!

Robin

Arbetsledare, DVT

Jag stormtrivs på DVT. Min chef är alltid nåbar och väldigt lyhörd för gruppens behov. Jag har fantastiska arbetskamrater och allt fungerar mycket bra med arbetsledaren. Det finns alltid lösningar på alla problem.

Jag är så glad att DVT ordnar aktiviteter för kunderna. Jag blir alldeles rörd när jag tänker på den glädje min kund känner inför dessa aktiviteter. Hon ser framemot det och lever på det länge. Det betyder mycket att en arbetsgivare engagerar sig så.

Jag trivs jättebra helt enkelt!

Cerese

Assistent, DVT

Jag är så nöjd med DVT Assistans som arbetsgivare. Jag jobbade på kommunen innan och det är som natt och dag. DVT är mycket mer personligt och kontakten med chefen och kontoret är jättebra. Det känns alltid så engagerat från kontorets sida. Jag har fått ett jättefint stöd i rollen som arbetsledare och på så sätt växt in i rollen. Du står aldrig ensam, behöver jag hjälp ringer jag min chef eller jouren, så löser vi problemen tillsammans, det får mig att känna mig trygg.

Johanna

Arbetsledare, DVT

DVT Assistans är en fantastisk arbetsplats. Innan jag började på DVT mådde jag inte bra i mitt arbete. Jag behövde gå ner i tid pga. arbetet. Sen jag började på DVT har jag inte varit sjukskriven en enda gång. Idag går jag med glädje till jobbet. När jag går hem känner jag glädje över att Anna mår bra och att jag gjort ett bra jobb. DVT står verkligen för sina värdeord; Delaktighet, Tillgänglighet och Värdighet. Det är inte bara ord utan märks av i praktiken. Det finns alltid någon att nå och det är så skönt att alla på kontoret känner Anna och vet vem hon är.

Anna tycker om personalen på kontoret och du känner att engagemanget och hjärtat finns hos alla på DVT.

Lisa

Assistent, DVT

Det är så skönt att jobba på DVT, man känner sig delaktig i assistansen och alla har ett gemensamt fokus vilket är vår kund Anna. Daphne som är min närmsta chef finns det bara positivt att säga om. Hon har alltid svar, finns alltid till hands och är kunnig och varm som person. Ibland brukar jag fråga mig om det verkligen är ett jobb. Det är så himla roligt att gå till jobbet. Det känns som en ynnest att få ha så skoj på jobbet.

Jag stormtrivs på DVT Assistans!

Lena

Arbetsledare, DVT

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker alltid efter bra medarbetare!